Home Nieuws Foutje Regio Online: bezoekers moesten opeens inloggen

Foutje Regio Online: bezoekers moesten opeens inloggen

Krimpenerwaard – Afgelopen nacht en vanochtend moesten bezoekers van onze website opeens inloggen om een artikel te kunnen bekijken. Uiteraard niet de bedoeling. Een oplettende lezeres bracht ons hiervan vanochtend op de hoogte. Het probleem was binnen twee minuten opgelost, maar wat was er nou gebeurt?

Dagelijkse aanvallen

Als beheerder was ik iets te enthousiast geweest met het instellen van extra beveiliging. Die extra beveiliging is nodig, omdat ook onze website dagelijks wordt bestookt door hackers en spam. Dat willen we graag zoveel mogelijk voorkomen. Ook voor onze bezoekers willen wij er zeker van zijn dat wij ons uiterste best doe onze website veilig te houden.

Geen persoonsgegevens verwerken

Ook al verwerken wij geen persoonsgegevens, wel tonen wij diverse reclame om onze nieuwssite te bekostigen. Deze reclame’s kunnen cookies plaatsen om gerichte of gepersonaliseerde advertenties te tonen. Hiervoor wordt uw IP-adres gebruikt. Als u geen cookies accepteert ziet u overigens ook reclame, maar niet gepersonaliseerd. Cookies verwijderen kan in iedere browser. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wat ging er nou mis met dat inloggen?

Eigenlijk was het te eenvoudig voor woorden, maar er stond simpelweg een knopje aan, waardoor alle gebruikers opeens moesten inloggen. Dat was uiteraard niet de bedoeling, want Regio Online wil juist toegankelijk zijn voor iedereen en haar nieuws gratis aan blijven bieden. Geen accounts, geen abonnementen. Excuses dus voor het eventueel ervaren ongemak, namens de redactie. We blijven u als vanouds van gevarieerd nieuws voorzien.

Must Read

dit is een test bericht

ien door de belangeloze inzet van onze vrijwilligers. Jos Mittelmeijer heeft de selectiecommissie ervan overtuigd dat hij als hoofdredacteur in staat zal...

Regio Online: Jaarverslag 2019

Hieronder vind je het jaarverslag van Regio Online over boekjaar 2019 ©Alle rechten voorbehouden. Jaarverslag-2019-Regio-OnlineDownload

Website Regio Online compleet nieuwe uitstraling

Ouderkerk aan den IJssel - Na ruim 3 jaar vond de redactie van Regio Online het de hoogste tijd om de...

Van 0 naar 10.000 berichten en 2,8 miljoen bezoekers voor Regio Online

Krimpenerwaard - 25 januari 2020 bestond onze nieuwssite precies 3 jaar. Vanuit het niets begonnen met een paar vrijwilligers, heeft Regio...

Kieskompas Zuid-Holland op Regio Online

Zuid-Holland - Om bij de aankomende Provinciale Staten verkiezingen een overwogen keuze te kunnen, wordt al geruime tijd gebruik gemaakt van...