Tip de redactie!

Heb je een nieuwsitem, interessant verhaal of een goed idee? Tip hieronder de redactie of bel 0180-684424

Nieuws uit jouw omgeving

Onze redactie is altijd op zoek naar persoonlijke verhalen, nieuws uit jouw omgeving, ideeën voor een item en informatie over gebeurtenissen bij jou in de buurt. Of dat nu gaat om mooie initiatieven, politiek, dingen die spelen in jouw buurt, ongevallen of evenementen. Mocht je daarbij een foto hebben die wij hierbij mogen gebruiken, wordt deze geplaatst met vermelding en copyright op jouw naam.

Formulier

Via onderstaand formulier kun je jouw tip, bericht of idee doorgeven aan onze redactie. Hier kun je eventueel ook bestanden als documenten of foto’s bij uploaden. Het invullen van je naam en e-mailadres zijn verplicht en wij vinden het fijn als je ook een telefoonnummer voor onze redactie wilt achterlaten. Ook je woonplaats is voor ons van belang om te weten in welke regio wij je artikel kunnen plaatsen. Je kunt op het formulier ook duidelijk aangeven of jouw naam bij een bericht of foto genoemd mag worden, of dat je liever anoniem blijft.

Artikel

Als onze redactie jouw verhaal heeft gelezen en kunnen onderzoeken, kan de eindredactie besluiten jouw verhaal te publiceren. Waar mogelijk zullen we aanvullende vragen stellen en wederhoor toepassen. Indien je anoniem wenst te blijven, beschermen wij altijd onze bronnen.

Informatie en foto’s

Regio Online is met 2,3 miljoen bezoekers per jaar (2019) in een stijgende lijn aan het groeien en wordt landelijk ook steeds vaker gevonden. Wij zijn nog één van de weinige landelijke nieuwssite, die nog zelfstandig zijn en niet verbonden aan een groot media imperium. Wij bieden geen vergoeding voor informatie. Bij foto’s vermelden wij wel jouw naam als auteursrechthebbende, tenzij je anoniem wilt blijven. Voor het gebruik van jouw foto’s moet je ons uitdrukkelijk toestemming geven. Wil je anoniem blijven dien je uitdrukkelijk te vermelden dat je de rechten van de foto’s overdraagt aan Regio Online. Wij vermelden dan je naam niet bij de foto’s. Foto’s kunnen door onze redactie nabewerkt worden, bijvoorbeeld bij ongevallen, om herkenbare elementen als kentekenplaten of gezichten te blurren (vervagen).