Werken bij Regio Online

Regio Online is een media- en persbureau en werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Regio Online is een media- en persbureau en werkt uitsluitend met vrijwilligers. Mensen van alle leeftijden, die in hun vrije tijd graag een bijdrage leveren aan het ontdekken, maken en verspreiden van regionaal of lokaal nieuws. Regio Online plaats dit nieuws voor 48 regio’s en bedient daarmee heel Nederland.

Wij zoeken vrouwen, meiden, jongens en mannen die d.m.v. artikelen, fotograferen, podcasts of video’s het nieuws eigen inhoud willen geven en delen met Nederland. Onze organisatie bestaat uit een eindredactie, een hoofdredactie, vele redacteuren/verslaggevers en fotografen.

Al het werk kun je vanuit huis en in je eigen omgeving doen. Via WhatsApp, telefoon of andere media blijf je in contact met ons. Zo is er een erg gezellige RO WhatsApp groep.

Wij bieden je training en begeleiding op afstand. Wij werken met een vrijwilligersovereenkomst, maar houden je niet aan vastgestelde uren of dagen. Iedere inbreng is welkom, of die nou groot of bescheiden is. Bij Regio Online heb je veel vrijheid

Om makkelijker toegang te krijgen bij instellingen, organisaties, overheden, evenementen, etc. ontvang je van ons een eigen perskaart. Je krijgt ook een eigen mailadres van Regio Online en toegang tot de website voor het maken en plaatsen van artikelen, foto’s, podcasts en/of video’s.

Regio Online had in 2019 een bereik van 2,3 miljoen bezoekers.

Heb jij of heeft u interesse om je aan te sluiten bij een grote en groeiende groep mensen met een passie voor nieuws? Meld je dan aan via jgroen@regioonline.nl en vermeld even je telefoonnummer en naam. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.